Exclusieve partner van CarpMadness/MK-Angelsport

Carp Madness voerboten zijn succesvol in heel Europa!

Sinds het jaar 2000 hebben we ons gespecialiseerd in de ontwikkeling en distributie van hoogwaardige voerboten en echosounders. In de tussentijd zijn we onmisbaar geworden in de high-end voerbootsector en bieden we verschillende modellen voor elke behoefte.

We hebben veel energie gestoken in het gebruik van de beste componenten. Modelbouw is vaak niet genoeg voor ons, en we gebruiken componenten uit de industrie om nog betere en duurzamere producten aan te bieden. Veel onderdelen worden exclusief voor ons gemaakt, zoals onze industriële motoren, de dubbele kogelgelagerde schachtsystemen, flenzen, adapters, enz. Dit geeft ons en u de zekerheid dat u geen componenten hoeft aan te passen, maar de componenten zijn aangepast voor onze boten. Een teken van de hoogste scheepsbouwkunst. En alles van de productie van de romp tot de productie van boten 100% "Handgemaakt in Duitsland". Niet voor niets geven we 5 jaar garantie op onze rompen.

Vergelijk onze hoogwaardige apparatuur met de Duitse concurrenten!

Wij bieden Duitse engineering!

Say Jet 2 Your Boat

Bij deze willen wij u informeren dat het bouwen van een boot een bouwtijd vraagt van Min 14 Dagen tot Max 4 Weken, aanvankelijk van Model.

Het bouwen van de boot word gestart als wij uw betaling ontvangen hebben.

Informatie te bekomen:

Contacteer ons: Mail: [email protected] 

                                Bel: 0032 (0) 474/28.08.75